0 Yükleniyor...

E-REVİZYON MEDYA E-REVİZYON MEDYA

BLOG

Bomba Haberler

Google Sonuçları İle Telefonunuza Konum Bilgisi Gönderin

Kategoriler :

Google Sonuçları İle Telefonunuza Konum Bilgisi Gönderin

Google Haritalar’a gelen yeni bir özellik, firmaların Lokal SEO’ya ağırlık vermelerini zorunlu hale getirecek gibi görünüyor. Kullanıcılar artık bilgisayarları ile Google Haritalar üzerinde buldukları bir yeri, hareket halindeyken oraya kolayca gidebilmek için mobil cihazlarına konum bilgisi halinde gönderebiliyorlar. 

Google Haritalar’da yer alan lokal işletme adresiniz doğru değilse, değişmişse veya düzeltilmemişse kullanıcıların size ulaşması zorlaşabilir. Gelin hep birlikte bu değişikliğin günlük hayatımıza yansımalarına bir göz atalım.

Google arama sonuçlarına lokal aramalarda yer alan işletmelerin daha kolay bulunmasını sağlayan yeni iki özellik ekledi. Artık lokal işletmelerle ilgili bir arama yaptığınızda sağ tarafta yer alan işletme bilgileri kutucuğu içerisinde Google Haritalardan gelen bir bölüm de yer alıyor. Tıkladığınızda Google Haritalar işletmenin yer aldığı adresi görmenizi sağlayacak şekilde açılıyor. Google Haritalar bölümüne girdiğinizdeyse karşınıza yeni bir buton çıkacak, “Telefonunuza gönderin”. Bu buton sayesinde mobil haldeyken de ulaşmak istediğiniz
adresi kolaylıkla görüntüleyebileceksiniz.

Drag View Close play
0%